Vælg en side

Der findes et væld af forskellige typer altaner, som du kan få monteret på dit hus eller lejlighed. Nogle af de mest almindelige typer er franske altaner, stålaltaner, aluminiumsaltaner, betonaltaner, stue-altaner og tag-altaner.

Hvis du bor i et hus, er der endnu flere muligheder. Her kan du få monteret en større balkon, altan med trappe eller en mindre facademonteret balkon.

Vi har samlet nogle billeder af de forskellige typer altaner og balkoner, som du kan se på vores hjemmeside!

Hvad koster det at få monteret en altan?

Prisen for montering af en altan vil variere meget fra projekt til projekt. Der er mange faktorer, der spiller ind, såsom størrelsen på altanen, valg af materiale og om du selv lægger den eller får hjælp til det.

For at få et mere præcist overblik over, hvad det koster at få monteret en altan, anbefaler vi, at du kontakter enten 3byggetilbud.dk for et uforpligtende tilbud på netop din altan. På denne måde kan du få et overblik over, hvad det konkret vil koste at få monteret din altan.

Med deres viden om altaner og prisniveauet i branchen er de perfekte til at give dig et godt overblik over dine omkostninger. Så kontakt dem i dag, og få et uforpligtende tilbud!

Vi håber, at du nu har et bedre overblik over de forskellige typer altaner og balkoner, samt en idé om omkring hvad det koster at få monteret en altan.

Hvis du vil se nogle billeder af de forskellige typer altaner og balkoner, så kan du finde dem længere nede på siden. Vi har samlet nogle smukke eksempler, som kan give dig inspiration til din nye altan.

Altaner & Balkoner: Se eksempler på billederne herunder!

Lad dig inspirere af de forskellige typer altaner og balkoner vist herneden. Vi har samlet nogle af de mest populære typer, som du kan se billeder af.